Вакууматор Electrolux KBV4T
Сучасний підхід в обробці продуктів пропонує шведський виробник Electrolux за допомогою апарату вакуумного пакування KBV4T.
Розширте свою кулінарну творчість і «зафіксуйте» смак за допомогою вакуумної шухляди. У вакуумній упаковці, а потім приготовані за методом SousVide, страви зберігають вологу та набувають насиченого смаку. При цьому вони зберігають консистенцію і поживні речовини.
Завдяки вакуумній шухляді вам більше не доведеться годинами чекати, поки інгредієнти ваших страв промаринуються. Наша машина для вакуумного пакування дозволяє маринувати інгредієнти менш ніж за десять хвилин. Він вдавлює маринад у м'ясо, роблячи смак готової страви більш інтенсивним.
Тип монтажу: Вбудований
Корисний об'єм камери: 8 л
Загальна споживана потужність, Вт: 400
Напруга, В: 220-240
Частота А: 50-60
Колір: чорний/нержавіюча сталь з покриттям Antifingerprint